MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI AXLOQIY TARBIYALASHDA XALQ OG‘ZAKI IJODINING ERTAK JANRIDAN FOYDALANISH ZARURIYATI - Xamroyeva, Diyora Burxon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, maktabgacha yoshdagi bolalarni axloqiy tarbiyalashda xalq og‘zaki ijodining ertak janridan foydalanish, bolalarning tafakkurini rivojlantirish, o‘zining fikrini mustaqil va erkin ifodalash malakalarini shakllantirish usullari yoritilgan.