КУРС ИШИНИ ЁЗИШ ТАРТИБИ - Аслонова , Санобар (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Олий ва урта махсус касб-хунар таълими мутахассисликларида таҳсил олаётганилмий-тадқиқотишларин иолиб шакллантиришда курс ишининг аҳамияти хакидаги билимлар баён этилган