O‘ZBEK TASVIRIY SAN’ATIDA MAISHIY JANRNI TAKOMILLASHTIRISH MUAMMOLARI - Xomidxonova, Adolat (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada o‘zbek tasviriy san’atida, umuman olganda tasviriy san’atda maishiy janrning rivoji qay darajada o‘zgarayotganligi,uni takomillashtirish muammolari qay tartibda olib borilayotganligi hamda mana shu ayrim muammolarga o‘rganishlar natijasida kelib chiqqan ayrim fikr-mulohazalar, yechimlar berildi.