TIBBIYOT XODIMLARIDA SURUNKALI CHARCHOQ SINDROMI - Muhammodiyeva, Shalola Muhiddin qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada tibbiyot xodimlarining o‘z kasbiy faoliyati davomida duch kelishi mumkin bo‘lgan ruhan charchoq hamda travmatizmi bilan bog‘liq muammolari keltirilgan. Charchoq sindromining kelib chiqish sabablari, asorati, insonning o‘ziga va atrofdagilarga munosabati va ushbu holatda psixologik korreksiya olib borish, tibbiyot xodimlariga malakali psixologik yordam xizmatini tashkil etish to‘g‘risida to‘xtalib o‘tilgan.