KONSEPT-TIL VA MADANIYAT OLAM MANZARASINI IFODALOVCHI VOSITA - Tojiboyeva, Mohinur Sherali qizi; Pakirdinova, Sharofat Abdumutallibjonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada til va madaniyatni kompleks masala sifatida o‘rganish chog‘ida o‘zida ikkala o‘zaro bog‘liq fenomenani umumlashtiruvchi vosita-konseptni lingvokulturologiyaning asosiy birligi sifatida ko‘rsatib berilgan.