MOLIYAVIY NAZORATDA AUDIT VA TAFTISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Odilova , Zulfiya Odilovna; Xidirov , Fayoz G‘apirovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada moliyaviy nazoratning zarurligi, moliyaviy nazoratning audit va taftish usullarining o‘ziga xos xususiyatlari, ularning o‘xshash va farqli jihatlarining qiyosiy tahlili keltirilgan.