INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA QARINDOSHLIK ATAMALARINING QIYOSIY TAHLILI - To‘htasinova , Fotimaxon Ravshanbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi qarindoshlik terminlari orasidagi o‘xshash va farqli jihatlarini tilshunoslik nuqtai nazaridan tahlil qilish yoritilgan.