SHAXSDA YUZGA KELADIGAN NEVROZLAR VA ULARNING SABABLARI - Sultanova , Iftixor Baxtiyor qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Zigmund Freydning qarashlari va nazariyalari asosida aynan hozirgi kunda shaxsda yuzga keladigan nevrozlar va zo‘riqishlarning sabablarini, ularning oldini olish bo‘yicha mulohaza yuritiladi. Nevrotizm haqida tushuncha beriladi.