YIRIK SAVDO MAJMUALARI HUDUDIDA AVTOMOBILLARNI SAQLASH SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING ASOSIY - Qosimov, Baxtiyor Axmatjonovich; Nishonov, Sherzod Sunnatovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola yirik savdo majmualari hududida avtomobillar saqlashni qay darajada tashkil etilganligi, avtomobillarnisaqlashga bo‘lgan real talabni aniqlash, avtomobillarni saqlashdagi muammolarni o‘rganish, ularga yechim topish hamda ushbu jarayonlarni tashkil etishning zamonaviy takomillashtirish usullarini ishlab chiqish masalalari ko‘rilgan.