YOSH OILALAR BILAN IJTIMOIY ISHNING ASOSIY YO‘NALISHLARI - Eshquvvatov , Ilhom Sa’dulla o‘g‘li; Klimova , Nilufar Juma qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada biz yosh oilalar bilan ijtimoiy ishning asosiy yo‘nalishlarini, jumladan profilaktika, aralashuv va qo‘llab-quvvatlash xizmatlarini o‘rganamiz.