O‘RTA YOSHDAGI JINS VAKILLARINING PSIXOLOGIK XOLATLARI - Sharafullayeva , Shaxlo Kaxramonovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yetuklik rahnamolik, g‘amho‘rlik, kattalik davridir va mana shu yoshdagi erkak va ayollarda boshqa yoshdagi kabi psixologik o‘zgarishlar inqirozlar uchrab turadi.Yetuklik yoshidagi muammolarni o‘rganish va tavsiyalar ishlab chiqish muhim ahamiyat kasb etadi.