UMUMTA’LIM MAKTABLARNING 7-SINF O‘QUVCHILARIGA FIZIKA FANIDAN XXI ASR KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Boboyev, Maqsud Mahmudovich (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Jamiyat taraqqiyoti, mamlakatimizda ta’lim sohasida o‘tkazilayotgan islohotlar jahon andozasiga mos yetuk va yuqori darajada fikrlaydigan kadrlar tayyorlashni taqozo etadi. Mazkur maqolada fizika fanini 7-sinf o‘quvchilarning mavzu yuzasidan bilish, qo‘llash hamda mulohaza yuritishi yoritilgan.