ASFALTBETON QOPLAMALARINING MUSTAHKAMLIGI VA BARQARORLIGINI OSHIRISH - Bozorov , O; Ravshanov , Jo‘rabek (Educational Research in Universal Sciences, 2024)
Bizga ma’lumki, yo‘llar tuman, shahar, davlatning muhim transport tarmoqlaridan biridir. Yo‘llar zarur tovarlarni import qilish va davlat ichida ishlab chiqarilgan buyum yoki boshqalarni eksport qilish uchun zarurdir.