СУД ИШЛАРИНИ ҲАЛ ЭТИШГА АРАЛАШИШ ЖИНОЯТИНИНГ ЖИНОЯТ-ҲУҚУҚИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Анорбоев, Муроджон Рахманқул ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Мақола Ўзбекистон Республикасида суд ишларини ҳал этишга аралашиш жиноятига доир қабул қилинган қонун ҳужжатларини таҳлил қилишга бағишланган. Муаллиф томонидан ушбу қонун ҳужжатларини таснифлаш, шарҳлаш ва ушбу масала моҳиятига алоқадор жиҳатлар очиб берилган ҳамда суд ишларини ҳал этишга аралашиш жиноятига олиб келадиган ҳатти-ҳаракатлар олдини олишга қаратилган ҳуқуқий ҳужжатлар ва бу борадаги зарурий кенг кўламли чора-тадбирлар таҳлил қилинган.