KIBERMAKONDA AXBOROT XAVFSIZLIGIGA BO‘LADIGAN TAHDIDLAR - Akbarova, Muattar Raxmatulayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola axborot xavfsizligiga bo‘ladigan tahdidlarga bag‘ishlangan bo‘lib, unda tahdid haqida umumiy tushuncha, axborotni muhofaza qilishning maqsadi, tahdidlarning kelib chiqishi, ularning sababi, axborot tizimidagi zaifliklar ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, axborot xavfsizligiga bo‘ladigan tahdidlarning turlari atroflicha o‘rganilgan va O‘zbekistonda 2020 yilda yuz bergan taxdidlar taxlil qilingan.