ИНВЕСТИЦИЯ ЛОЙИҲАЛАРИНИ ДАВЛАТ ТОМОНИДАН ҚЎЛЛАБ-ҚУВВАТЛАШНИНГ УСУЛ ВА ВОСИТАЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Ўразалиев, Жахонгир Бахриддин ўғли (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақола доирасида Инвестиция лойиҳаларини давлат томонидан қўллаб-қувватлаш, имтиёз ва преференциялар қўллаш усулларини ривожлаштириш бўйича маълумотлар келтирилган.