MILLIY VALYUTANING KURSI TEBRANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLARNING HOZIRGI DAVRDAGI XUSUSIYATLARI - Sirojiddinov, I. Q. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada hozirgi davrda milliy valyuta kursiga ta’sir etayotgan omillar tadqiq etilgan.