MATNNI LEKSIK-STATISTIK TAHLIL QILISHDA PSIXOLINGVISTIK YONDASHUV - Aminova, Marjona (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada matnni psixolingvistik yondashuv asosida tahlil qilish haqida ma’lumot keltirilgan. Matnni psixologik ekspertiza qilish usullari o‘rgatilgan.