VIKTOR GYUGO: GRAFIKA SANʼATI ORTIDAGI IJODIY KUCH - Sharopova, Safiya Begmat qizi; Bozorova, Maftuna Qahramon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada buyuk fransuz shoiri, dramaturgi,bir necha romanlar muallifi Viktor Gyugoning hayoti va ijodi, shuningdek, sayohatlari va asarlaridan taʼsirlanib oʻz qarashlarini, ichki olamini va fikr-mulohazalarini aks ettirgan grafik ijodi (fotografiya, rasm) haqida soʻz boradi.