ЎҚУВЧИ ЁШЛАРНИ ВАТАНПАРВАРЛИК РУХИДА ТАРБИЯЛАШДА МАЪНАВИЙ ТАҲДИДЛАРНИНГ ЗАРАРЛИ ОҚИБАТЛАРИ ВА УЛАРНИНГ ОЛДИНИ ОЛИШДА ТАЪЛИМ-ТАРБИЯНИНГ ЎРНИ ВА РОЛИ - Қулматов, Норқобил Эшмаматович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақоланинг мазмунида мамлакатимиз таълим-тарбия тизимида илм-фаннинг ривожланиши асосида ўқувчи ёшларни ватанпарварлик руҳида тарбиялашда маънавий таҳдидларнинг зарарли оқибатлари ва уларнинг олдини олишда таълим-тарбиянинг нақадар катта аҳамиятга эга эканлиги баён этилади.