JISMONIY TARBIYA DARSLARIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Abdullayev, Zokir Nurmatovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada maktablarda jismoniy tarbiya darslarini tashkil qilishda yangi zamonaviy pedagogik texnologiyalardan foydalanish va ularning dars samaradorligini oshirishdagi ahamiyati to‘g‘risida ma’lumotlar bayon qilingan.