ЯНГИЛАНАЁТГАН ЎЗБЕКИСТОНДА ИНТЕЛЛЕКТУАЛ ЁШЛАР ВА МЕДИА МАДАНИЯТ МАСАЛАЛАРИ - Бердиева, Ирода Худайшукуровна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада интеллектуал ёшларнинг жамиятдаги ўрни, уларда медиа маданиятнинг шаклланишининг долзарблиги, соҳадаги муаммо ва ечимлар ҳақида фикр юритилган ҳамда илмий таклифлар берилган.