FRANSIYA, BELGIYA VA QIRG‘IZISTON DAVLATLARIDA POLITSIYA XODIMLARINING HUQUQLARI VA ULARNI AMALGA OSHIRISH AMALIYOTI - Azizov , Davron Abduganiyevich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada Fransiya, Belgiya va misolida rivojlangan G‘arb davlatlarida hamda Qirg‘iziston misolida Osiyo davlatida politsiya xodimlarining huquqlari, shuningdek, mazkur huquqlarni amalga oshirishda davlatlarning qonun chiqaruvchi va ijro etuvchi organlari tizimidagi farqlar hamda ushbu organlar o‘rtasida ishlarni o‘zaro muvofiqlashtirish jarayoni yoritib berilgan.