O‘ZARO BOG‘LANGAN CHORRAXALAR GURUXIDA TRANSPORT OQIMLARINI BOSHQARISH - Nasiriddinov, A’louddin Nuriddinovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
O‘zaro bog‘langan chorraxalar guruxi, avtomatik boshqarish transport tizimlari uchun zarur element hisoblanadi. Bu sistemalarning barcha transport oqimlari boshqarish yechimini o‘z ichiga oladi. Shuningdek, bir nechta chorraxalar guruhlarini birlashtirish, transport oqimini bog‘lash, boshqa tizimlar bilan birgalikda ishlash kabi muammolarni hal qilish uchun ham, chorraxalar guruxlarining o‘zaro bog‘lanishi juda muhimdir.