SPORT JURNALISTIKASI SHAKLLANISHINING TARIXIY ASPEKTI - Mutinova , Mehrangiz Saidavzalovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Kechagi kunning maqsadli o‘tishi ertangi kunning muvaffaqiyat kalitidir. Asrlar davomida jismoniy tarbiya ko‘ngilochar vositadan, hayotning asosiy mazmuniga aylanib bordi. Tarixiy manba va milliy o‘yinlarimiz, yurtimiz va dunyo miqyosida sportning shakllanish aspektini yoritib berdi.