SPORT MAVZUSINING YORITILISH TENDENSIYALARI - Mutinova , Mehrangiz Saidavzalovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mustaqillik tufayli o‘zligimizni angladik, ozod xalq, mustaqil davlat, sifatida O‘zbekistonning bor bo‘y bastini, ulkan salohiyatini butun dunyoga namoyon qilish imkoni ochildi. Darhaqiqat sport sohasidagi yutuqlarning bardavomligi, tendensiyalar va ijobiy natijalarning yuqori darajadaligi quyidagi maqola mazmunida iofodalangan.