KORXONADA SOLIQLARNI REJALASHTIRISHNING AHAMIYATI VA YO‘LLARI - Nao‘betova , Ziyada Niyet qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada soliqlarni rejalashtirish korxona moliyaviy-xo‘jalik faoliyatini rivojlantirishning bir omili sifatida ahamiyati ko‘rib chiqilgan va solishtirma misollar asosida soliqlarni rejalashtirishga bo‘lgan zarurat tahlil qilingan. Mavzu yuzasidan, xorijiy va mahalliy olimlarning soliq rejalashtiruvi haqidagi qarashlari o‘rganilgan hamda ilmiy xulosa va tavsiyalar shakllantirilgan.