KORREKT VA SHARTLI KORREKT MASALALAR - Haydarov , Akram; Rustamov , Shaxzod Abdullo o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada matematik fizikaning korrekt va korrekt bo‘lmagan masalalaring qo‘yilishi hamda ayrim misollar orqali ularning korrekt yoki shartli korrekt ekanligi aniqlanadi hamda tahlil qilinadi.