БАРАБАН СЕТКАЛИ АППАРАТ - Каримов , И.Т.; Сиддиқов, М.З. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада чанг ва газларни ҳўл усулда тозаловчи аппаратлар конструкциялари таҳлил қилинган ва тозалаш самарадорлиги юқори, энергиятежамкор, ихчам барабанли қурилманинг янги конструкцияси таклиф қилинган.