МАҲАЛЛИЙ ЙИГИРИЛГАН ПАХТА ИПИДАН МУРАККАБ ТЎҚИМАЛАР АСОСИДА СПОРТ УСЛУБИДАГИ ПОЯФЗАЛ УСТЛИГИ УЧУН ИККИ ҚАТЛАМЛИ ТРИКОТАЖ ТЎҚИМАЛАРИНИНГ ТЕХНОЛОГИК КЎРСАТКИЧЛАРИ ТАҲЛИЛИ - Турсункулова , Махсуда Суяркуловна; Ёқубханов, Неъматжон Нуриддин ўғли; Маматова , Хадича Курбонали кизи; Холиқов, Қурбонали Мадаминович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Мақолада замонавий икки ясси игнадонли трикотаж машиналарининг технологик имкониятларидан фойдаланиб йигирилган пахта ипидан ишлаб чиқарилган поябзал устлиги учун қўлланиладиган икки қатламли трикотаж тўқима намуналарининг технологик кўрсаткичларини таҳлил натижалари келтирилган.