ЭКСПОРТ ОПЕРАЦИЯЛАРИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Хужамурадова , Сурайё Ибрагимовна (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада ташқи иқтисодий фаолият таҳлилида экспорт операцияларининг таҳлили баён қилинган. Экспорт ҳажми ва унинг ўзгаришига таъсир этувчи омиллар таҳлили кўрсатиб берилган.