ETILEN-PROPILEN KAUCHUK ASOSGA EGA BO‘LGAN REZINA TAYYORLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI VA ULARNI MASHINASOZLIK DETALLARIDA QO‘LLANISHI - Komolov , Azizbek Zokirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Yuqori issiqlik, ob-havo va sovuqqa chidamli kauchuklarni yaratish uchun etilen-propilen kauchuklarining afzalliklaridan maksimal darajada foydalanishga imkon beradigan texnikalar ko‘rsatilgan. Etilen-propilen kauchuklari harorat va iqlim ta’sirining keng diapazonida ishlaydigan maxsus maqsadlar uchun mo‘ljallangan kauchuklarni yaratish uchun polimer asosidir va ular eng arzon maxsus kauchuklar qatoriga kirishini hisobga olgan holda o‘z ishlab chiqarish doirasini kengaytiradi, degan xulosaga keldi. foydalanish istiqbolli ko‘rinadi.