BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING GEOMETRIK TASAVVURINI SHAKLLANTIRISHDA FOYDALANILADIGAN METODLAR - To‘xtasinov , Dadaxon Farhodovich; Abdupattoyeva , Dilorom Akromjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining geometriya fanini o‘rganishida didaktik materiallardan samarali foydalanishni ta’minlashga qaratilgan. O‘quvchilar maqolada keltirilgan usullar yordamida geometrik tasavvurlarini boyita oladi. Shuningdek boshlang‘ich sinf o‘qituvchilariga ham geometrik materiallarni o‘rgatishda ushbu ma’lumotlardan foydalanish tavsiya etiladi.