ЛЕКСИКАНЫҢ ТІЛДЕГІ ОРНЫ МЕН МАҢЫЗЫ - Сайфудинова , Насиба Сайдрахым; Aнaрбекoвa , Гyлжaн Aзизбекoвнa (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Қазақ тілінің сөздік құрамы халқымыздың басынан кешірген бүкіл тарихының, шаруашылығы мен кәсібінің, материалдық байлығы мен рухани қазынасының айнасы.