QAND KAM TUTGAN DIETIK QANDOLAT MAHSULOTLARINING ORGANOLEPTIK VA FIZIK TAXLILI - Sobuddinov, Sohibjon Maxmudjonovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada ildizmevali sabzavotlar va topinamburdan yangi tur jem mahsulotlarini ishlab chiqish, qandli diabet xastaliklari bilan kasallangan bemorlar uchun parxezli jem etkazib berish taomlarni assortimentini kengaytirish, sifat ko‘rsatkichlari, ozuqaviy va biologik qiymatlarini ko‘tarish hamda, jem tayyorlash texnologiyasini ishlab chiqishga bag‘ishlangan ilmiy tadqiqot ishlari bo‘yicha natijalar keltirilgan.