QORAMOLLARNING TEYLERIOZ KASALLIGINING KELIB CHIQISHI VA UNING OQIBATLARI - Madaminov Umirbek,; Daminov Jo‘rabek, (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Qoramollarning qon-parazitar kasalliklari respublika hududlarida keng tarqalganligi va katta iqtisodiy zarar yetkazishi aniqlandi. Adabiyot ma’lumotlari tahlil qilindi. Davolash va profilaktika qilish uchun zamonaviy vositalar va usullar tavsiya etildi.