ОДИЛ СУДЛОВНИ АМАЛГА ОШИРИШДА МАЪМУРИЙ СУДЛАР ФАОЛИЯТИНИНГ ҚОНУНИЙ АСОСЛАРИНИ ЯНАДА ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Нуриддинова Фарангиз (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Маъмурий судлар тизимида давлатнинг роли ва унинг халқаро муносабатларда тутган ўрнини кенг миқёсда ёритиб бериш ва шу билан биргаликда Олий суд тизимида маъмурий судлар фаолиятининг янада юксалтириш истиқболлари.