INTERNET, IJTIMOIY TARMOQLAR VA ULARDAN YOSHLARNING ULARDAN FOYDALANISHI - Bahronova, Munisa (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Maqolada internet va ijtimoiy tarmoqlarning kirib kelishi va ularning yoshlar hayotida to‘tgan o‘rnini va hozirgi kunda yurtimiz yoshlarining qay maqsadda ijtimoiy tarmoqlardan foydalanishini boshqa davlat yoshlari bilan o‘zaro solishtirgan holda ochib berilgan.