FARG‘ONA VODIYSINING AYRIM HUDUDLARIDA UCHRAYDIGAN YARIMOYSIMON SHOXBOSH (CEROTOCEPHALA FALCATUS) O‘SIMLIGINING KIMYOVIY TARKIBINI O‘RGANISH - Egamov, Sa’natbek Mo‘minjonovich; O‘rmonov, Dadaxon G‘olibjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Farg‘ona viloyatining ayrim hududlaridan yangi uzilgan holda terib keltirilgan yarimoysimon shoxbosh o‘simligidan ranunkulin glikozidi ajratib olindi hamda uning ba’zi bir kimyoviy xossalari o‘rganildi.