O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI O‘RTASIDAGI MUNOSABATLARDA KONFILIKT MUAMMOSI - Normeliyeva, Nasiba Bohodir Qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Mazkur maqolada o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi munosabatlarda konfiliktlarni yuzaga kelishi va uni korreksiyalash,muzokaralar nizolarni hal qilishning eng samarali usuli,konfliktli vaziyatlarni hal qilishning asosiy usullari,harakatni tashqi idrok etish va uning motivlarini soddalashtirilgan talqini,nizolarni hal qilish uchun o‘yin usullari haqida to‘liq bayon etilgan.