BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA PEDAGOGIK KOMPETENTLIK SIFATLARINI SHAKLLANTIRISHGA DOIR ILMIY QARASHLAR - Saidova, Ozoda Tohirovna (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda pedagogik kompetentlik sifatlarni rivojlantirish borasidagi nazariyalar va ilmiy qarashlar keltirib o‘tilgan.