GIPERBOLANING AYRIM XOSSALARI - Noriyeva , Aziza Jasur qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada ikkinchi tartibli chiziqlardan biri giperbola va uning asimptota, fokuslari orasidagi munosabatlar keltirilgan bo‘lib, ushbu munosabatlardan analitik geometriya fanini o‘rganuvchi talaba yoshlar hamda professor-o‘qituvchilar foydalanishlari mumkin.