MATNLI MA’LUMOTLAR UCHUN SINFLASHTIRISH MASALASINI YECHISH USUL VA ALGORITMLARI - Madrahimov, Zafarbek Erkin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur tezisda matnli ma’lumotlarni sinflashtirish usullari va algoritmlari tasvirlangan. Elektron hujjatlar bilan ishlashda matnli ma’lumotlarni sinflashtirish yordamida vaqtingiz tejaladi va ish samaradorligi oshadi. Xulosa asosida ushbu algoritmlarni qo‘llashning o‘ziga xos xususiyatlari keltirildi.