ЎЗБЕКИСТОН СУҒУРТА БОЗОРИНИ ХИНДИСТОН ТАЖРИБАСИ АСОСИДА РИВОЖЛАНТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Тўғизова, Малика Сохиб қизи (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада Хиндистон суғурта бозорини ривожланиш жараёнлари тахлили келтирилиб, Хиндистон суғурта бозорининг Ўзбекистон суғурта бозори билан қиёсий тахлили асосида Ўзбекистон суғурта бозорини ривожлантириш истиқболлари келтирилган.Ўзбекистон суғурта бозорида хаёт суғуртаси аҳамиятини ошириш бўйича таклифлар мавжуд.