TEXNIKA OLIY TA’LIM TALABALARI UCHUN “MUHANDISLIK VA KOMPYUTER GRAFIKASI” FANI O‘RNI - Muxtorov , Abdumajid Murotxon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Texnika oliy ta’lim talabalariga “Muhandislik va kompyuter grafikasi” fani texnik chizmalarni va qurilish chizmachligi loyihalashni o‘rganishda ish suratini yanada tezlashtiriadi. Zamonaviy texnalogik loyihalash jarayonlari barchasi kompyuter grafik dasturlarlarida tayyorlanadi. Shu sababdan kompyuter grafikasi 3D madel, chizma, grafiklar, sinash, animatsiya, dizayin va standartlar bilan ishlashni o‘rgatadi.