TILSHUNOSLIKDA IZOMORFIZM VA ALLOMORFIZM TUSHUNCHALARI VA ULARNING LINGVISTIK TABIATI - Qodirova, Xolidaxon Ulug‘bek qizi; Ohunov, Asilbek Olimjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada tilshunoslik tarixiga izomorfizm va allomorfizm tushunchalari kirib kelishi, shuningdek ularning lingvistik xususiyatlari batafsil ko‘rib chiqilgan.