DAVLAT CHEGARASI ORQALI O‘TKAZISH PUNKTLARIDA POTENSIAL TERRORIST JANGARILARINI ANIQLASHNING O‘ZIGA XOSLIGI - Xikmatov, R.P. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada Davlat chegarasi orqali o‘tkazish punktlarida potensial terrorist jangarilarini aniqlash bo‘yicha oid asosiy qoidalari bayon qilingan, shuningdek, xavf-xatarlar tahlil qilinib va ular asosida chegara nazoratini amalga oshirish bo‘yicha tavsiyalar va takliflar ishlab chiqilgan.