ÓSIMLIK DÚNYASÍ OBYEKTLERINEN PAYDALANÍW HÁM QORǴAW TARAWÍNDA MÁMLEKETLIK BASQARÍW HÁM BAQLAW - Omirzakov , Rustem; Tursinbaev, Miraddin (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqalada ósimlik dúnyası obyektlerinen paydalanıw hám qorǵaw tarawındaǵı mámleketlik sıyasatı haqqındaǵı ulıwmalıq kóz-qaraslar berilgen bolıp, maqlaǵa bola basqarıw tarawındaǵı óz-ara baylanıslı elementler dodalanǵan.