ELEKTR TOKINING ODAM ORGANIZMIGA TAʼSIR QILISH XUSUSIYATLARI VA TA’SIR OQIBATINI BELGILOVCHI OMILLAR - Jumabayeva, Nigora Muhammad qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maʼlumki elektr toki inson uchun xavfli hisoblanadi. Ushbu maqolada ishlab chiqarishda elektr energiyasining ahamiyati, elektr uskunalari va qurilmalari, mehnat xavfsizliligi, elektr tokini inson organizmiga taʼsiri haqida.