IZOTOPIK FAZO FORMALIZMI YORDAMIDA YADRO KUCHLARI TABIATINI TUSHUNTIRISH - Qosimjonov, R.V.; Toxirova, M.O. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola yadro kuchlari tabiatini tushuntirishda izotopik fazo formalizmi hamda izotopik fazo va izotopik spinga bag‘ishlangan. Bu maqolada izotopik fazo formalizmi, izotopik fazo va izotopik spin, yadro kuchlari tabiati haqida so‘z yuritilgan.